Advertentie

Nederlandse sterrenkoks onder de indruk: 30 Euro keukenmes is scherper dan professionele messen

Dr. Michael Herzenberger | 2 dagen geleden

 

5/5
Facebook
WhatsApp
Email
Screen Shot 2022-08-08 at 8.52.31

De Huusk messen zijn gemaakt van Japans roestvrij staal, met traditionele technieken die al door de smeden van samoeraizwaarden gebruikt werden. Deze methode levert extra scherpe messen op, die niet bot worden en moeiteloos papierdunne plakjes kunnen snijden.

U wilt uw messen gebruiken om rauw vlees, vis en groenten te snijden, maar uw huidige keukenmes kan niet eens een tomaat aan? Dan hoeft u niet langer een fortuin uit te geven! Met het Huusk mes kunt u zelfs veel uitgebreidere gerechten bereiden, zoals kip of ananas in kleine blokjes snijden.

Tienduizenden Nederlanders genieten al van een goedkope Huusk dat net zo goed is als keukenmessen van €500!

Voor de meeste Nederlanders zijn messen van 500€

te duur! Ook hun prestaties zijn vaak niet zo goed als gehoopt.

Vooral als het gaat om het bereiden van vlees, vis en dikker groenten, is een betrouwbaar,

scherp mes een must.

Daarom horen showmessen uit kookprogramma’s eerder in watten verpakt te zijn dan thuis in de keuken.

Vooral bij grote merken betaalt u meer voor de naam dan voor de kwaliteit!

Huusk: Beter dan 500€ keukenmessen!

De hoofdingenieur van Huusk zei:

Samoerai-normen in keukenmessen: Kwaliteit, duurzaamheid en precisie.

Toen ik dus de kans kreeg om mijn nogal doorsnee keukenmes te vervangen door een Huusk, nam ik die zonder aarzelen aan.

 

Afgezien van het feit dat samoerai-keukenmessen de messen van een “echte kok” zijn, hebben zij nog een ander voordeel ten opzichte van de concurrentie:

de messen van Huusk zijn gemaakt van Japans roestvrij staal, dat bewerkt wordt met traditionele smeedtechnieken – technieken die al eeuwenlang gebruikt worden om samoerai-katana’s te smeden. Deze methode levert extra scherpe messen op, die hun eigenaars jarenlang trouw zullen dienen.

 

Een scherp mes – vooral een dat uit de samoerai-cultuur komt – is een precisie-instrument.

Het ziet er misschien gevaarlijk uit, maar in de handen van een bekwaam man is het eigenlijk veel veiliger dan gewone messen.

 

U hoeft geen kracht te gebruiken – het snijdt zelfs de dunste plakjes zonder problemen.

Het is het soort mes dat ervoor zorgt dat geplette tomaten of sneetjes in uw handen of (nog erger) die van uw partner tot het verleden behoren.

Wat maakt Huusk zo bijzonder?

Wordt kok, zelf als u nu nog niet kookt

Chef Sabrina vertelt haar verhaal:

Ik kook niet erg veel. In feite wordt het meeste van mijn eten van tevoren klaargemaakt – gewoon omdat ik niet de tijd heb om elke dag in de keuken te gaan staan. Ik kook wel graag, maar alleen in gezelschap. Ik bewaar het dus voor de gelegenheden dat ik met iemand samen ben – en daarvoor is mijn Huusk het perfecte mes.

 

Het juiste mes maakt gewoon een wereld van verschil.

Het Huusk mes heeft een comfortabel handvat.

Het lemmet is gebogen, in overeenstemming met de oude samoerai-tradities, zodat het snijden zo comfortabel en efficiënt mogelijk wordt gemaakt.

 

Door de scherpte van het lemmet gaat het koken veel sneller – dat bespaart u tijd en u kunt langer van uw etentje genieten.

Met Huusk wordt koken echt een fluitje van een cent.

 

Zie Huusk in actie:

Waarom heb ik dit nodig?

Geen botte messen meer

Geen enkel mes dat ik hiervoor heb gebruikt was beter dan dit. Ze roesten snel en zijn onscherp, onpraktisch en gewoon niet effectief.

Vroeger was er nooit echt een oplossing – messen van hoge kwaliteit waren immers meestal hartstikke duur. Totdat Huusk op de markt kwam.

 

Huusk biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs.

Hij is gemaakt van roestbestendig Japans roestvrij staal-

hetzelfde staal dat eeuwen geleden in samoerai-katana’s gebruikt werd.

Deze kwaliteit maakt de messen van Huusk extra scherp net als een katana die zijn samoerai een leven lang trouw dient, zal uw Huusk u gegarandeerd jaren van dienst zijn.

5 kwaliteiten die van u een meesterkok zullen maken:

Hoeveel kost Huusk?

Met vergelijkbare (minder efficiënte) messen voor meer dan 500 euro, zou je denken dat de Huusk minstens zoveel zou kosten …

 

Maar wat zou u denken als ik u vertelde dat de Huusk €99,83 kost? Dat is veel minder dan u verwacht had, nietwaar?

 

MAAR weet u wat nog beter is dan de toch al lage verkoopprijs van €99,83?

 

De promotiekorting van 70%, waarmee u slechts €29,95 betaalt!

Hoe komt het dat Huusk zo weinig kost?

Huusk is een direct-to-consumer merk, wat betekent dat er geen reclamekosten zijn. Zij verkopen het keukenmes ook alleen online, dus helemaal zonder tussenpersonen. 

 

Wanneer u van de grote bedrijven koopt, koopt u in de meeste gevallen niet alleen het product, maar ook hun prestigieuze merknamen. Deze bedrijven moeten ook hun dure managers betalen, hun reclame betalen, enz. Geen wonder dat andere producten zo duur zijn!

 

Met Huusk is het anders, u betaalt alleen voor wat u koopt. En wat nog interessanter is, zij bieden momenteel een korting aan mijn lezers aan!

Waarom wordt er nu korting op gegeven?

Dit is tegenwoordig een zeer gebruikelijke handelstactiek. Zij geven een enorme korting aan een bepaald aantal klanten om te proberen veel positieve recensies en gratis aandacht op de sociale media te krijgen!

Gelukkig voor u heb ik hier de link naar de actie met 70% korting:

Klik hier om een Huusk met korting te krijgen (indien nog beschikbaar). >>

Let op dat zij weer de volle prijs zullen vragen zodra de vraag toeneemt, dus bestel snel als u dit product wilt kopen!

UPDATE: De voorraad is al sterk verminderd: De hoogwaardige productie kan de vraag niet bijhouden. Als u Huusk nu wilt proberen voor de proefprijs van €29,95 (incl. 70% korting) en met de 30 dagen geld-terug-garantie, is het de moeite waard om er snel bij te zijn!

Waar kan ik Huusk kopen?

U kunt uw Huusk keukenmes rechtstreeks bestellen op de officiële website.

Er is een 30 dagen geld-terug-garantie als het product u niet bevalt. Het is onwaarschijnlijk dat het gebeurt, maar zo weet u in ieder geval dat er GEEN risico is!

 

Bovendien wordt de Huusk voor een beperkte tijd met 70% korting aangeboden!

 

Er zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar! Koop er nu een of meer voordat ze uitverkocht zijn.

* Speciale aanbieding 29,95€ in plaats van 99,83€ ENKEL voor online kopers! – Aanbieding geldig zolang de voorraad strekt.

DIT IS RECLAME EN GEEN ONAFHANKELIJK ONDERZOCHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF UPDATE OVER CONSUMENTENBESCHERMING. CONSUMENTENBESCHERMING. MARKETING: Deze website vormt een online marktplaats. Daarom moet u weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met de producten en diensten waarvoor op de site reclame wordt gemaakt. De eigenaar ontvangt betaling zodra een gekwalificeerde lead is doorverwezen, maar alleen in die mate en niet verder. DISCLAIMER BETREFFENDE UW GEZONDHEID: Deze website is niet bedoeld om medisch advies te geven of om medisch advies en behandeling door uw persoonlijke arts te vervangen. Wij raden belangstellenden aan altijd eerst hun eigen arts of een andere gekwalificeerde medische deskundige te raadplegen voor de behandeling van een medische aandoening. De auteur aanvaardt geen aansprakelijkheid of verantwoordelijkheid voor enig misverstand of misbruik van de informatie op deze website. Noch voor enig verlies, schade of letsel, direct of indirect veroorzaakt of beweerd te zijn veroorzaakt door enige behandeling, handeling of toepassing van enig voedsel of enige voedselbron die op deze website wordt gepresenteerd. De verklaringen op deze website zijn niet door de Food and Drug Administration geëvalueerd. Deze informatie is niet bedoeld om welke ziekte dan ook te diagnosticeren, te behandelen, te genezen of te voorkomen.